Afvallen Nijmegen en een gezond leven leiden!

Afvallen Nijmegen

Afvallen Nijmegen is voor mij een fluitje van een cent bij Target PT. Hier heb ik namelijk een goede combinatie tussen training, een gezonde levensstijl en voeding gevonden! Dankzij deze holistische aanpak ben ik heel wat kilootjes kwijtgeraakt en zit ik nu veel lekkerder in mijn vel.

Balans vinden

Afvallen Nijmegen

Door mijn personal trainer en diëtiste van Target PT ben ik erachter gekomen dat je op een effectieve manier kunt afvallen als je je metabolisme verhoogt. Dit verhogen van je metabolisme gebeurt door de juiste manier van trainen te combineren met het eten van de juiste voeding. Verder kunnen factoren zoals stress of (te veel of juist te weinig) slaap ook een grote rol spelen. Target PT heeft voor mij een persoonlijk trainingsschema en voedingsschema samengesteld om mijn doelen te bereiken en ik moet zeggen dat deze schema’s makkelijk vol te houden zijn. Het gaat er uiteindelijk om dat je een balans vindt tussen sporten en rusten. Verder heb ik ook geleerd dat gezond eten ook echt lekker kan zijn!

Leuke en leerzame sportlessen

Afvallen Nijmegen

Door Target PT heb ik ook ontdekt dat sporten best wel leuk is. De sportlessen zijn namelijk altijd heel gezellig en ik heb er veel van geleerd. Zo weet ik nu welke oefeningen het effectiefst zijn als je vet kwijt wil raken en strakker wil worden. Vooral krachttraining vind ik superleuk, want het geeft me echt een kick als ik zie dat ik steeds weer een beetje sterker aan het worden ben. Daarnaast begin ik ook resultaten te zien als ik in de spiegel kijk en dit motiveert mij alleen maar meer om lekker door te blijven gaan met trainen. Wil jij ook afvallen Nijmegen en zoek je daarom nog een fijne personal trainer? Boek dan snel een gratis proefles bij Target PT!