Natuurlijke gezichtsmaskers

Ken je dat? Even lekker ontspannen na een drukke dag en dan lekker even een maskertje op je gezicht doen? Nee? Neem er dan zeker eens de tijd voor want het is niet alleen lekker ontspannend maar ook nog eens heel goed voor je huid! Zeker wanneer je gebruik maakt van IK Skin Perfection: Vegan en natuurlijke gezichtsmaskers.

 Natuurlijke gezichtsmaskers tegen puistjes

Het is heel vervelend wanneer je last hebt van puistjes. Het liefste wil je dat zo snel mogelijk verhelpen. Een masker kan daar zeker bij helpen. Wist je dat er een aantal maskers zijn die jij gewoon zelf kunt maken met de producten die jij vaak al in huis hebt? Zo weet jij precies wat er in dat IK Skin Perfection: Vegan en natuurlijke gezichtsmaskers zit en weet je dus al heel snel of je er wel allergisch voor bent of niet. Je maakt gebruik van natuurlijke producten wat al een groot voordeel is.

 Recept voor een natuurlijk gezichtsmasker

Om je een beetje op weg te helpen een lekker, ontspannen en verzorgend gezichtsmasker te maken hebben wij een lekker recept voor je wat beslist niet moeilijk is om te maken en eigenlijk maar bestaat uit twee ingrediënten namelijk honing en yoghurt.

Je neemt van de volle yoghurt een eetlepel en ook van de honing een eetlepel. Deze twee ingrediënten meng je goed met elkaar tot je een lekker papje krijgt. Breng het in meerdere dunne laagjes aan op je gezicht. Laat het tussen de laagjes door goed drogen. Dit doe je net zolang totdat je een maskertjes hebt wat redelijk dik is. Laat het geheel nu nog zo een kwartiertje intrekken. Verwijder het daarna met een washandje wat je vochtig hebt gemaakt.

Dit recept is ideaal wanneer je last hebt van puistjes in jouw gezicht. Je zult zien dat je na een aantal keer dit recept te hebben gebruikt al een stuk minder last krijgt van puistjes in jouw gezicht.