Bakkerij Lego Friends gaan zoeken voor mijn dochter haar verjaardag

Bakkerij Lego Friends

Bakkerij Lego Friends daar was ik naar opzoek op het internet voor mijn dochter haar verjaardag. Omdat ik ook  al aardig wat winkels al af was geweest en had niemand het meer. Het internet was dan ook mijn laatste hoop. Al snel kwam ik terecht op de website van Bricks Direct. Hier hadden zij bij dit bedrijf hem ook nog op voorraad. De prijs ervan was ook nog eens goedkoper dan in de speelgoed winkels waar ik was geweest. Daarom besloot ik dan ook om de winkelcentrum van dit merk erbij te besteld voor mijn dochter. Nu werd haar stad ook nog meer uitgebreid.

Bakkerij Lego FriendsBakkerij Lego Friends was de volgende dag al geleverd bij mij thuis

Omdat ik het voor drie uur in de middag de spullen had besteld bij Bricks Direct. De volgende dag werd het speelgoed voor mijn dochters haar verjaardag al thuis geleverd bij mij. Zo was alles op tijd binnen voor de verjaardag van me dochter. natuurlijk heeft deze onderneming meer lego in hun assortiment dan Bakkerij Lego Friends. Ook kan je hier slagen voor Limited Edition blokken. daarom raad ik jullie deze onderneming ook aan en staat die op deze blog. Het is dan ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van dit bedrijf.