Snel mijn lekkages opsporen in Haarlem!

lekkages opsporen Haarlem

Wie kan bij mij de lekkages opsporen Haarlem en omstreken! Wij zijn afgelopen weekend een weekendje weg geweest met vrienden. Bij thuiskomst merkte wij dat de gang van onze uitbouw volledig blank stond met water! Balen en op dat moment hebben wij alles geprobeerd om de vloer te redden. Al is het even afwachten of dat wij hier op tijd bij waren aangezien wij niet precies weten wanneer dit is ontstaan.

Het probleem bij ons thuis verhelpen lukt ons niet alleen. Hiervoor heb ik gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een extern bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van dedakcentrale.nl. Zij zijn gespecialiseerd in het lokaliseren en oplossen van lekkages in huis. Tevens merkte ik meteen op dat de kosten die zij hanteren ook nog eens aan de lage kant is!

lekkages opsporen Haarlem

Afspraak gemaakt

Wij hebben er vervolgens voor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Zij konden gisteren in de middag direct langskomen om het probleem te bekijken en eventueel, indien het mogelijk is, direct te verhelpen. Zij hebben het direct verholpen waardoor ik mij alleen nog maar druk hoef te maken om de vloer!