Jouw huis zelf verkopen zonder makelaar?

Huis verkopen

Vanaf het moment dat wij onze nieuwe woning op het oog hadden wilde wij onze eigen woning verkopen. Maar ons huis zelf verkopen zonder makelaar zag ik in het begin niet bepaald gebeuren. Wist absoluut niet waar ik moest beginnen om onze woning aan te bieden. Zodoende besloten om te gaan zoeken op het internet, wellicht hulp van een makelaar die ons hiermee op weg kan helpen.

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van makelaarsoffice.nl. Hier is het mogelijk om je eigen woning aan te melden zodat jij vervolgens over kan gaan tot koop. Aangezien ik niet direct bij de eerste de beste binnen wil stappen heb ik ervoor gekozen om eerst verder te zoeken.

Huis verkopen

Regel het geheel zelf!

Tegenwoordig is het verkopen van een woning lastig. Al moet ik zeggen dat de rente op dit moment aan de lage kant is. Nu dat wij onze woning ook hier hebben aangemeld hebben wij een tal van berichten ontvangen. Op dit moment hebben wij reeds twee bezichtigingen gehad waarvan er eentje aan het kijken is hoe dat de hypotheek gaat vallen. Ik ben in ieder geval benieuwd wat er nog meer komen gaat!