Geboortekaartjes online bestellen

geboortekaartjes online

Ik wilde graag geboortekaartjes online bestellen voor mijn vrouw. Mijn vrouw en ik krijgen een kindje binnen nu en een paar dagen. Daarvoor wilde ik al een ontwerp hebben van de geboortekaarten. Omdat wij niet zo gemakkelijk kinderen kunnen krijgen willen wij de kaarten, babyshower etc allemaal groot uitpakken. Het leek ons wel zo makkelijk om de kaarten via internet te bestellen. Door alle stress en slapeloze nachten had ik niet echt de tijd om op internet rond te surfen. Een kennis van mij geboortekaartjes onlineraadde mij een website aan genaamd http://www.kissgeboortekaartjes.nl. Zelf had hij hier ook zijn bestelling geplaatst en was erg tevreden over het resultaat en de snelle service. Ik had nog geen andere opties open staan dus koos voor de website die mijn kennis had aangeraden. Ik zocht een ontwerp uit en bestelde een proefdruk om het resultaat te beoordelen. De proefdruk was binnen en ik en mijn vrouw waren erg enthousiast geworden. Hele mooie kwaliteit voor een erg goede prijs, ook nog is de verzending door Nederland en België gratis! Toen iedereen de kaarten ontvangen had kwamen er erg veel positieve reacties van kennissen, vrienden en familie.