Chique en trendy de vitra meubel!

Anno 2017 zijn wij allen druk bezig met het interieur in onze eigen woning. Ook de vitra meubel mag absoluut hier niet in ontbreken! Trendy en tevens oogt het onwijs chique!

Ook wij willen alles bij ons in de woonkamer vervangen voor nieuwe meubels. Voorheen kochten wij overal wel een tafel, stoel of dressoir. Bij thuiskomst kwamen wij er dan altijd achter dat het eigenlijk niet bij elkaar past. Sterker nog, het ziet er gewoonweg niet uit! In de meeste gevallen pakken wij dan een pot verf erbij en dan zorgen wij dat het wel bij elkaar past. Iets wat niet hoort maar waar ik op dat moment vrij weinig aan kon doen.

Arco-stoelen-frame2-1-1-300x198

Hoog tijd!

Aangezien het nu hoog tijd voor ons is geworden dat wij dit gaan vervangen voor iets leuk, heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van daameninterieur.nl. Een ruime keuze met diverse tafels, stoelen en nog veel meer heeft mijn interesse gewekt. Uiteindelijk hebben wij er ook voor gekozen om een bezoek te brengen aan de showroom van dit bedrijf.